Micksart galerie in Rensenpark te Emmen vertegenwoordigt sinds vorige week mijn werk. Het Rensenpark is een park in het centrum van Emmen en ligt op de locatie van de voormalige dierentuin ‘Dierenpark Emmen”. De dierentuin sloot op 31 december 2015 definitief de deuren. In 2016 werd het terrein van het oude dierenpark heropend, als stadpark door oud-directeur Aleid Rensen. Dit park kreeg eerst de naam Mensenpark maar uiteindelijk werd eind 2017 gekozen voor de naam Rensenpark, genoemd naar het echtpaar Rensen. Op 27 februari 2018 werd het park officieel omgedoopt in Rensenpark met de onthulling van een naambord.  Micksart bevind zich direct aan het begin van het park en wordt geleid door de enthousiaste en ambitieuze Erik Knegt. Neem eens een kijkje naar het gevarieerde aanbod, de koffie staat klaar!!

This slideshow requires JavaScript.